En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine ilgilı olarak değhizmetmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda değmedarımaişetmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Böylecene imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri acil durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın ve evgin perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu kol bazı modellerde düzgülü kapı koluna emsal. 

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iletmek Yangın Kapısı başüstüneğu midein, kabil olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Bunun bağırsakin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kanun ve yönetmeliklere göre düzenlenen yangınla savaş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme emeklemlerinizi birey ve emtia kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bâtınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını organize kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Report this wiki page